Menu

Top 10 Familie films aller tijden

Top 10 overzicht van de beste Familie films met de hoogste score.
Heb jij alle films uit de Familie top 10 lijst gezien en toegevoegd aan je collectie?


1.

Back to the Future

Back to the Future

Marty McFly (Fox) reist terug naar 1955 met een tot tijdmachine omgebouwde DeLorean van Doc Emmett Brown (Lloyd). Hij zorgt er per ongeluk voor dat zijn moeder verliefd op hem wordt in plaats van op zijn vader. Om ervoor te zorgen dat hij nog geboren zal worden, moet hij ze weer verliefd op elkaar laten worden. Ondertussen moet hij ook nog met hulp van de Doc.
Premiere: 03-07-1985

Speeltijd:
116 minuten

Score:
8.2 (9.311 stemmen)

Film Kijken
2.

The Lion King

The Lion King

In Afrika wordt de jonge leeuw Simba geboren als zoon van de leeuwenkoning Mufasa. Dat zint Mufasa's jaloerse broer Scar absoluut niet, die nu niet langer de eerste troonopvolger is. Terwijl Simba een onbezorgde jeugd geniet in zijn vaders koninkrijk, smeedt Scar samen met een groep hyena's een plan om zowel Mufasa als Simba uit de weg te ruimen, en zo zelf de macht te kunnen grijpen.
Premiere: 07-05-1994

Speeltijd:
89 minuten

Score:
8.2 (8.580 stemmen)

Film Kijken
3.

Inside Out

Inside Out

Opgroeien gaat niet zonder vallen en opstaan, en dat geldt ook voor Riley. Wanneer haar vader een nieuwe baan krijgt in San Francisco, moet ze haar leventje in het Midden-Westen van Amerika achter zich laten. Riley laat zich, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet.
Premiere: 09-06-2015

Speeltijd:
94 minuten

Score:
8.0 (10.703 stemmen)

Film Kijken
4.

Coco

Coco

Miguel is een enthousiaste, twaalfjarige jongen die in Mexico woont. Hij ontdekt een eeuwenoud mysterie dat hem naar een bijzondere en onverwachte reünie leidt. Tijdens Día De Los Muertos komt Miguel terecht in de fantastische wereld van de doden.
Premiere: 27-10-2017

Speeltijd:
105 minuten

Score:
8.0 (6.555 stemmen)

Film Kijken
5.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

Het tweede deel van het zevende boek zal Harry Potter (Daniel Radcliffe) dichter bij de dood brengen dan ooit, terwijl hij ervoor kiest om zijn zoektocht naar de Gruzielementen voort te zetten, met de hulp van Ron (Rupert Grint) en Hermelien (Emma Watson). Maar ondertussen woedt de oorlog voort, terwijl steeds meer geliefden van Harry het loodje moeten leggen.
Premiere: 07-07-2011

Speeltijd:
130 minuten

Score:
8.0 (9.724 stemmen)

Film Kijken
6.

Hachi: A Dog's Tale

Hachi: A Dog's Tale

Professor Parker neemt iedere dag de trein naar de universiteit. Op een dag ziet hij een schattige puppy zonder baasje in het station. Hij neemt het hondje mee naar huis en er ontstaat een zeer innige vriendschap tussen de twee. Iedere dag begeleidt Hachi zijn baas naar het station en wacht hem vervolgens 's avonds weer op. Maar op een dag keert Parker niet terug naar huis.
Premiere: 13-06-2009

Speeltijd:
93 minuten

Score:
7.9 (2.943 stemmen)

Film Kijken
7.

Up

Up

Carl Fredricksen heeft er zijn hele leven al van gedroomd om de wereld te ontdekken en grootse avonturen te beleven. Maar op 78-jarige leeftijd lijkt het alsof zijn leven aan hem voorbij is gegaan en zijn de grootse avonturen alleen maar dromen geweest. Maar dat gaat vanaf nu veranderen als Carl besluit om zijn dromen uit te laten komen. Samen met de 8-jarige padvinder Russel gaat hij op avontuur.
Premiere: 28-05-2009

Speeltijd:
96 minuten

Score:
7.9 (10.576 stemmen)

Film Kijken
8.

Toy Story

Toy Story

Cowboy Woody is al jaren het favoriete speelgoed van Andy. Wanneer de jongen voor zijn verjaardag de blitse astronautenpop Buzz Lightyear krijgt, wordt Woody naar de achtergrond verdrongen. De twee stukken speelgoed wedijveren om de gunst van de jongen en zetten door hun geruzie de hele kinderkamer in rep en roer.
Premiere: 30-10-1995

Speeltijd:
81 minuten

Score:
7.9 (8.478 stemmen)

Film Kijken
9.

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Het is Harry's derde jaar op Hogwarts. Een gevaarlijke massamoordenaar, Sirius Black, is ontsnapt uit de Azkaban gevangenis, en iedereen is er van overtuigd dat hij er op uit is om Harry te vermoorden. Terwijl hij leert om te gaan met de Dementors die naar Hogwarts zijn gestuurd om de school te beschermen leert Harry het verontrustende verhaal van Black, en zijn connecties met Harry's familie.
Premiere: 31-05-2004

Speeltijd:
141 minuten

Score:
7.9 (9.432 stemmen)

Film Kijken
10.

WALL·E

WALL·E

Het is het jaar 2815. Terwijl de mensheid de planeet Aarde vanwege oververvuiling heeft moeten verlaten, is het kleine robotje WALL-E in zijn eentje nog steeds bezig met het schoonmaken van de verlaten planeet. Elke dag weer maakt hij van de grote bergen afval kleine pakketjes en neemt de unieke spullen die hij tegenkomt in het vuilnis mee naar huis.
Premiere: 22-06-2008

Speeltijd:
98 minuten

Score:
7.9 (9.257 stemmen)

Film Kijken