Menu

Top 10 lijst met de beste films van 2018

Top 10 overzicht van de beste films met de hoogste score uit 2018.
Heb jij de films uit de top 10 van 2018 al gezien en toegevoegd aan je collectie?


1.

The Kissing Booth

The Kissing Booth

Elle Evans, een zestienjarig meisje is populair en feest graag maar is nog nooit gekust. De zaken nemen een wending die Elle nooit had verwacht wanneer ze tijdens carnaval terechtkomt bij een attractie genaamd 'kissing booth'. Daar staat ze plots oog in oog met de jongen waar ze al lang verliefd op is - de broer van haar beste vriend, Noah.
Premiere: 11-05-2018

Speeltijd:
105 minuten

Score:
7.7 (816 stemmen)

2.

The Debt Collector

The Debt Collector

French is de eigenaar van een sportschool en leert er mensen vechtsporten. Het gaat echter niet zo goed met de sportschool, waardoor French er moeite mee heeft zijn rekeningen te betalen. Om wat bij te verdienen gaat hij werken voor de beruchte Tommy, een crimineel uit Californië. French krijgt de opdracht samen te werken met Sue.
Premiere: 05-06-2018

Speeltijd:
96 minuten

Score:
7.6 (11 stemmen)

3.

Black Panther

Black Panther

T’Challa keert na de avonturen van 'Captain America: Civil War' terug naar het geïsoleerde, technologisch geavanceerde land Wakanda om zijn plaats als koning in te nemen. Echter wanneer er een oude vijand op de radar verschijnt wordt T'Challa als koning op de proef gesteld. Hij wordt meegesleurd in een conflict dat het lot van Wakanda en de hele wereld in gevaar brengt.
Premiere: 13-02-2018

Speeltijd:
134 minuten

Score:
7.3 (4.484 stemmen)

4.

A Quiet Place

A Quiet Place

'A Quiet Place' volgt een familie die woont op een boerderij. Hun vredige bestaan wordt verstoord wanneer ze geterroriseerd worden door een soort van buitenstaande kracht. Vervolgens proberen ze zo stil mogelijk te zijn om te overleven.
Premiere: 03-04-2018

Speeltijd:
95 minuten

Score:
7.2 (2.149 stemmen)

5.

Maze Runner: The Death Cure

Maze Runner: The Death Cure

Thomas is ontsnapt uit het labyrint, overleefde de Scorch Trials en moet nu een laatste test ondergaan. Wat WICKED niet weet, is dat zijn herinneringen verder teruggaan dan de organisatie vermoedt. Hij wordt nu aan een allerlaatste test onderworpen en moet alles ondernemen om zijn vrienden terug te vinden. Thomas gaat op een missie om het geneesmiddel tegen de dodelijke Flare-ziekte te vinden.
Premiere: 17-01-2018

Speeltijd:
142 minuten

Score:
7.2 (1.153 stemmen)

6.

Forever My Girl

Forever My Girl

Country-superster Liam Page liet zijn aanstaande bruid Josie alleen voor het altaar staan en koos in plaats daarvan voor beroemdheid en fortuin. Maar Liam heeft hierna Josie nooit meer uit zijn hoofd gezet, zij was zijn ware liefde. Hij is ook nooit zijn zuidelijke roots vergeten, in de kleine gemeenschap waar hij geboren en opgegroeid is.
Premiere: 26-01-2018

Speeltijd:
104 minuten

Score:
7.1 (128 stemmen)

7.

The Strange Ones

The Strange Ones

De broers Nick en Sam banen zich een weg door een afgelegen Amerikaans landschap. Wanneer ze in de diepe bossen een huisje vinden, besluiten ze er te verblijven. Alles lijkt normaal, maar er doen zich geheimzinnige gebeurtenissen voor.
Premiere: 05-01-2018

Speeltijd:
81 minuten

Score:
6.9 (18 stemmen)

8.

Scooby-Doo! & Batman: The Brave and the Bold

Scooby-Doo! & Batman: The Brave and the Bold

Scooby-Doo en zijn vrienden worden geconfronteerd met een een beruchte bende. Batman schiet hen te hulp, en slaagt erin Scooby-Doo en zijn vrienden te redden. Maar dan krijgt Batman te maken met een onopgeloste zaak uit zijn verleden: de mysterieuze "Crimson Cloak" duikt opnieuw op, en wil Gotham overnemen. Ditmaal schieten Scooby-Doo en zijn vrienden Batman te hulp. Kunnen zij Gotham beschermen?
Premiere: 09-01-2018

Speeltijd:
75 minuten

Score:
6.9 (19 stemmen)

9.

Please Stand By

Please Stand By

Wendy ziet het leven anders. Ze is onafhankelijk, heeft een briljante geest en een ondeugend gevoel voor humor. Maar Wendy heeft ook autisme. Voor haar zijn mensen onberekenbare wezens en de wereld een verwarrende plaats. Ze heeft het altijd moeilijk gehad en wil alleen maar een kans om geaccepteerd te worden, net als ieder ander.
Premiere: 26-01-2018

Speeltijd:
93 minuten

Score:
6.6 (58 stemmen)

10.

Red Sparrow

Red Sparrow

Ballerina Dominika Egorova staat voor een sombere en onzekere toekomst nadat ze een blessure heeft opgelopen die haar carrière beëindigt. Ze wendt zich al snel tot Sparrow School, een geheime inlichtingendienst die buitengewone jonge mensen opleidt om hun geest en lichamen als wapens te gebruiken.
Premiere: 28-02-2018

Speeltijd:
140 minuten

Score:
6.4 (1.728 stemmen)